TEMSİLCİLİKLERİMİZ

KURUMSAL

2002 yılında kurulan Sintek Mühendislik, CNC takım tezgahlarında kullanılan iş ve takım bağlama sistemleri alanında faaliyet göstermekte olup, dünyaca tanınmış firmaların Türkiye temsilciliğini yapmaktadır.

Alman RÖHM firması iş ve takım bağlama sistemleri alanında faaliyet göstermekte olan küresel bir firmadır. Ürün yelpazesi içinde matkap mandrenleri, döner puntalar, tırnaklı puntalar, torna aynaları, tezgâh mengeneleri, hidrolik / pnömatik aynalar, içten sıkmalı pensler ve takım bağlama sistemleri bulunmaktadır. RÖHM, standart ürünlerinin yanısıra özel tasarım ürünleriyle de talaşlı imalat sektörünün iş parçası bağlama problemlerine en doğru çözümleri sunmaktadır.

Alman BENZ firması canlı takım tutucuların üretimini yapmakta olup, metal, plastik ve ahşap işleme endüstrisinde kullanılan açılı kafalar, yüksek hızlı kafalar, çok milli kafalar, delme kafaları ve broşlama üniteleri olmak üzere yüksek teknoloji ürünleri sunmaktadır.

İtalyan IEMCA firması tek ve çok milli CNC tornalar ile kayar otomatlarda kullanılan çubuk sürücülerin üretimindeki uzmanlığı ile tanınmaktadır.

Alman BIJUR DELIMON firması merkezi yağlama sistemleri üretmekte olup, özellikle demir çelik sanayiinde kullanılan ağır hizmet tipi gres pompaları ve dağıtıcıları konusunda yüksek kaliteli çözümler sunmaktadır.

Sintek Mühendislik, satış ağını yaygınlaştırmak amacıyla İzmir’de Egemay ve Eskişehir’de Özışık Makine ile işbirliği yapmaktadır.

BİZ KİMİZ

BİZE ULAŞIN

Adres :Tarabya Mah. Yumak Sok. No: 3/A1 SARIYER / İSTANBUL

E-posta :info@sintekmuhendislik.com

Telefon :+90 (212) 299 61 84-85

Faks :+90 (212) 299 56 75